Hirdetés

Túlhajtott Radeon HD 6870 a Club 3D-től



|

A holland gyártó OC-kártyájára szintén dual slotos, egyedi hűtő került.

Hirdetés

A holland Club 3D is elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa saját, gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkező Radeon HD 6870-es videokártyáját. Az OC-változatú vezérlőt egészen pontosan Club 3D Radeon HD 6870 Overclocked Edition néven kell majd a boltokban keresnünk.

 

A kártyára egy egyedi, dual slotos hűtőegység került, két réz hőcsővel. Természetesen a vezérlő már gyárilag megnövelt órajelekkel érkezik. A GPU 900 MHz helyett 940 MHz-en ketyeg, míg a memória 4200 helyett 4400 MHz-en üzemel.

 

Az 1120 stream processzorral szerelt kártya 256 bites memóriabusza 1 gigabájt GDDR5-ös VRAM-ot kezel. A DirectX 11-, CrossFireX- és EyeFinity-kompatibilis vezérlőre dual-DVI, HDMI 1.4 és két mini DisplayPort 1.2 kimenet került. A videokártya megjelenésének ideje és ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.