Hirdetés

Tuning-garancia a K és X szériás Intel CPU-kra



|

Az órajel és feszültség állításából fakadó végzetes hibákra érvényes az Intel új garanciája.

Hirdetés

Az Intel egy új garanciát hirdetett, legalábbis egyes processzoraira. A Performance Tuning Protection Plan a K és az X szériás CPU-kra terjed ki, és akkor kínál cseredarabot a tulajdonos számára, ha a CPU tuningmegoldások miatt ment tönkre.

 

A szabvány 3 éves garanciát kiegészítő PTPP-program 6 hónapig él, utána az Intel dönt arról, hogy marad-e az új plusz garancia. Az extra szolgáltatás azok számára jön jól, akik túl magas órajelet vagy feszültségi értéket állítottak be.

 

A PTPP egyelőre a Core i5-2500K, Core i7-2600K, Core i7-2700K, Core i7-3930K és a Core i7-3960X processzorokra terjed ki, az ár, amelyet pedig fizetni kell az extra szolgáltatásért, 20 és 35 dollár között mozog. A plusz garanciát a tervek szerint több viszonteladó is kínálja majd, de az Inteltől is megvásárolható PayPal használatával.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.