Hirdetés

Turbó mód is jár az Intel szupervékony gépeihez



|

Az asztali dokkoló hűtése 30 százalékot javít a Core M teljesítményén.

Hirdetés

Az Intel büszkén mutatta be az idei Computexen a Core M processzorát és az arra épített Llama Mountain hibrid laptopot. Ezek különlegessége az, hogy elképesztően laposak, és miközben egy iPad Air is vastagabb náluk, addig teljesítményben attól többet nyújtanak. Noha az új gyártástechnológia egyik előnye, hogy nem kell a működéshez ventilátor, most kiderült, azzal mégis sokkal jobban működik. 

Hirdetés

A Core M-hez szánt asztali dokkoló lényege, hogy szinte hangtalan formában juttasson légáramot a hibrid laptop elejére és hátuljára. Ennek hála a gép elméletben 30 százalékkal jobb teljesítményre is képes, ironikus módon. 

A teljesítménynövelő asztali dokkoló ötlete a gyakorlatban nem olyan lenyűgöző vagy vonzó. A Core M-re épülő termékek pont azért váltottak ki pozitív véleményeket, mert az extrém mértékű laposság és a hibrid forma csábító tulajdonságok bármilyen alternatívával szemben. Egy termékspecifikus, drága asztali dokkoló ezt a képet egyből összezúzná. 

 

Fotó: techgoondu.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.