Hirdetés

Tuti tévék a karácsonyfa alá



|

Összegyűjtöttünk néhány kiváló ár-érték arányú televíziót, amelyek karácsonyra is jó ajándékok lehetnek.

Hirdetés

A piacon tonnaszámra lehet válogatni a különböző televíziókból. Van, ami nem túl komoly darab, és ideális a konyhába a főzések mellé, de persze olyan is akad, ami 100 hüvelyknél is nagyobb átmérővel rendelkezik, és a legújabb technológiákkal megpakolva, egy autónál is többe kerül. A megfelelő tévét nem mindig könnyű kiválasztani, hiszen az igényeinken túl figyelni kell a vételárra is. 

Éppen ezért most a karácsonyi hajrá előtt összegyűjtöttünk pár olyan televíziót, amelyek ár-érték arányban kiválóak, méretben középosztályt képviselnek, a képminőségükre azonban nem akad majd panasz. Ajándékba vagy saját használatra is remek választások lehetnek a karácsonyfa alá. 

Hirdetés

 

Samsung UE48H6400 és Samsung UE40H6200

A Samsung 121 és 102 centis készülékei azonos dizájnvonalat követnek, és igazából a panel eltérő mérete jelenti köztük a legnagyobb különbséget. Mindkettő full HD-s felbontással rendelkezik, aktív szemüveges 3D-technológiával érkezik, és böngészésre is alkalmas. Az okostévékhez a Samsung szoftvereivel villámgyorsan csatlakoztathatóak az okostelefonok és a táblagépek is, így konzol nélkül is lehet nagyképernyőn játszani. A készülékek ára nagyjából 185 000 és 115 000 forinttól indul. 

 

Trendi lábak

 

LG 42LB650V

Az LG 106 centis televíziója szintén okostévé, azonban a házi fejlesztésű webOS rendszerre alapoz. Természetesen van benne Wi-Fi és böngésző is. Támogatja a passzív szemüveges 3D-t, a felhasználói felülete pedig az egyelőre sikeresnek tűnő menüsávra épül. Ebben könnyedén lehet a tartalmak és funkciók között válogatni, amelyek közé természetesen bekerült az LG alkalmazástára, a hangvezérlés és a Time Machine funkció is - ez utóbbival a tévéműsorokat lehet felvenni és visszanézni. Nagyjából 120 000 forintért kapható. 

 

A webOS fut rajta

 

Philips 42PFH5609

Bár a tévévásárláskor általában csak a Samsung és az LG neve jut az eszünkbe, vannak azért más minőségi versenyzők is a piacon. Ilyen például a Philips, amely Ambilight technológiával dolgozik. A full HD-s készülék egyik legnagyobb különlegessége a szinte keret nélküli kialakítás, ami az átlagostól jobb nézői élményt biztosít. Természetesen itt is van Wi-Fi, Skype, okostelefonról vagy tabletről való vezérlés, illetve 200 Hz-es technológia biztosítja a mozgás élességét. Hozzávetőleg 110 000 forinttól kapható. 

 

A Philips is megfontolandó

 

Sony Bravia KDL-40W605B

Hasonlóan a Philipshez, a Sonynak is vannak igazán minőségi panellel felszerelt, remek tévéi. Ez a full HD-s modell ugyancsak gyönyörű képminőséget biztosít, a szokásos okosfunkciók és a beépített böngésző mellett. Bármilyen tartalomnál képes javítani a képminőséget, csökkenteni a képzajt. Természetesen a mobilkészülékek vezetékkel és vezeték nélkül is tükrözhetőek rá. Körülbelül 125 000 forintba kerül. 

 

Ugyancsak gyönyörű képpel

 

Samsung UE32EH5000

Aki kisebb és olcsóbb tévét szeretne, az is könnyen a bőség zavarában találhatja magát. Ilyenkor ideális választásnak bizonyulhat mondjuk a Samsung 82 centis, UE32EH5000-es modellje. Természetesen full HD-s, és megbirkózik bármilyen pendrive-val - feliratokat és MKV fájlokat is kezel. Sajnos itt az okosfunkciókról már le kell mondani, de talán vígasztaló, hogy árcédulára csak körülbelül 75 000 forintot írnak. 

 

Olcsóbb megoldás
 

Nektek milyen tévétek van most otthon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.