Hirdetés

Tűz-és vízálló külső merevlemez



|

Az ioSafe egy tűz-és vízálló külső házba építette merevlemezeit.

Hirdetés

 

Az ioSafe korábbi, szintén katasztrófabiztos merevlemezéről már olvashattak nálunk - akkor a gyártó egy 2,5 hüvelykes HDD-t épített egy 3,5 hüvelykes páncélzatba, amely ellenáll a 760 Celsius-foknak és az árvíznek is. A vállalat bemutatta a sorozat új tagját, amely más megközelítést alkalmaz.

 

A Solo névre keresztelt túlélő valójában egy külső merevlemez-ház, amibe Seagate meghajtókat gyömöszöltek. Az USB 2.0-ás csatlakozással ellátott külső a benne lévő merevlemezeket igen jól védi. A külső meghajtó akár három napot is kibír a három méter mély vízben, de 30 percnyi tűz sem tesz kárt benne.

 

Az 500 GB-os modell ára 199 dollár (44 000 forint), azonban a meghajtó nem bővíthető. Létezik 1,5 TB-os változat is, az 349 dollárért (77 000 forint) vásárolható meg.

 

iosafe-solo-front.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.