Hirdetés

TV nézés ATI Radeon 9200 kártyával



|

Hirdetés

Ezzel szemben sikerült valamit elállítanom, mert most sem a tévén nincs jel, sem a monitoron. Egérmutató látható a tévén, de ha valahol kattintani akarok, csak egy rövid sípszót hallat a masina. Meg lehet ezt javítani újratelepítés nélkül?

 

A problémát valószínűleg eszközmeghajtó hiba okozza. Javasoljuk, hogy indítsa újra a gépet -– szükség esetén akár az újraindító gombbal vagy ki- és bekapcsolással –- csökkentett módban. (A csökkentett módba való belépéshez közvetlenül a rendszerindítás kezdetekor kell az -at leütni és nyomva tartani, majd a menüből az Indítás csökkentett módban opciót kiválasztani). Ne használja a Windows ME és XP esetében felkínálkozó Rendszer-visszaállítót. Először távolítsa el a videokártya meghajtóját, majd telepítse a javított változatot. A leggyakoribb lapkák meghajtói megtalálhatók lemezmellékleteinken, vagy letölthetők a gyártó honlapjáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.