Hirdetés

TV-szoftver csak Amerikában



|

Go for TV néven elindította komplex tévészolgáltatását a Yahoo!

Hirdetés

Csak egy tévévevőkártyára van szükség, no meg antennára, a többi finomhangolást irányítószám és kábelszolgáltató kiválasztása alapján automatikusan elvégzi a szoftver. Fejlett DVR funkciókkal dicsekedhet, MPEG formátumban rögzíthetők az adások merevlemezre és DVD-re. Mégsem csupán egy jobbfajta tévévevő szoftverről van szó, hanem egy komplett szolgáltatásról, amely végigkíséri a Yahoo! felhasználót a letöltéstől a teljes beüzemelésen át, még a kábelek és tévékártyák kiválasztásában és beszerzésében is segít. Ennek velejárójaként jelenleg csak az USA területén vehető igénybe a Yahoo! Go for TV, mert csak itt tudnak komplett támogatást nyújtani.

Videós lehetőségek

Zenehallgatáshoz, videolejátszáshoz, internetes rádióadók hallgatásához is kiváló a jelenleg béta fázisban lévő alkalmazás, a Yahoo meglévő internetes kunsztjaival (fotóalbum, LaunchCast zenei szolgáltatások) szorosan együttműködik.

Zenei lehetőségek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.