Hirdetés

Tyco Electronics interjú a FITI konferencia alkalmából



|

Hirdetés

A Tyco Electronics elsőként az AMP NETCONNECT hálózati menedzsmentrendszerekről ad átfogó képet, majd legújabb irodai alkalmazásait mutatja be, ezek között is elsősorban az irodai rugalmas kábelezési technológiáját. Ezután a vállalat szerverterem-megoldásairól, majd a vállalat legújabb „plug and play" koncepciót alkalmazó elgondolásairól esik szó, végül az AMP-rendszereket veszik szemügyre gazdaságossági szempontból.

 

Kiss Ferenc kérdésünkre elmondta, hogy a rugalmas kábelezéssel, és a „plug and play" koncepcióval pénzt és időt lehet megspórolni. Előbbivel a fali csatlakozó bővíthető, illetve alakítható igény szerint, utóbbival a szerverterem rendezhető át rugalmasan, nagyobb munkálatok (például falvésés vagy a csatlakozók cseréje) nélkül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.