Hirdetés

Úgy tűnik, már októberben érkeznek az új Intel Arc Alchemist videokártyák



|

A legutóbbi bemutató alapján még a legújabb Call of Duty megjelenése előtt megjelenik az Arc A700 széria.

Hirdetés

A jelek szerint jól halad az Intel Arc videokártyák fejlesztése, és azon kívül, hogy egyes helyeken már elérhetőek a belépő kategóriás modellek, számíthatunk arra, hogy októberben már a csúcskategóriás Arc A700 termékcsalád is megvásárolható lesz.

Az Intel Graphics divízió munkatársai egy új videóban az Intel XeSS technológiát mutatták be, amely a tervek szerint a megjelenés napján elérhető lesz, és optimalizálják a Call of Duty: Modern Warfare 2 futtatásához.

Hirdetés

Az Intel XeSS technológia hasonló elveken működik, mint az Nvidia DLSS és az AMD FSR lehetőségei, Tom Petersen és Ryan Shrout pedig részletekbe menően mutatják be, mire lesz képes Arc A700 GPU-család. Az XeSS-nek köszönhetően több tesztelt játék esetében is nagyon jó fps-mutatókat ért el, a Performance módba kapcsolva pedig jelentősen simábban futottak a játékok, mint az XeSS nélkül.

Mivel korábban kiderült, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 minden bizonnyal október 28-án fog megjelenni, kis optimizmussal számíthatunk az Intel Arch Alchemist A700 széria októberi megjelenésére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.