Hirdetés

Új 1 TB-os merevlemez a Hitachitól



|

A második-generációs HDD 43%-kal energiahatékonyabb elődjénél.

Hirdetés

 

ds_7k1000.jpg
A Hitachi az elmúlt héten mutatta be 5 terabájtos merevlemezét, amelyről nálunk is olvashattak. A gyártó most kisebb kapacitású HDD-ben gondolkodott - ezúttal az energiatakarékosság került előtérbe.

 

A körülbelül másfél éve bemutatott 1 terabájt kapacitású Deskstar 7K1000 utódjáról adott hírt a Hitachi, amely szintén 1 terabájtnyi tárhellyel rendelkezik, azonban már második-generációs merevlemeznek számít.

 

Így a Deskstar 7K1000.B nevet kapta, és a 7200 RPM-es, 1 terabájtos HDD-k közül a legenergiatakarékosabb a világon. Állítólag tétlen állapotban 43%-kal kevesebbet fogyaszt elődjénél az új merevlemez, amelynek sajnos egyelőre sem ára, sem tervezett megjelenési időpontja nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.