Hirdetés

Új 10 gigabites adapterek az SMC-től



|

A termo-menedzselt réz- és üvegszálas LAN adapterek kevesebb áramot fogyasztanak.

Hirdetés

Az SMC Networks ma piacra dobott két új 10 gigabites Ethernet szerver adaptert, kielégítendő az új 10G-s technológia által nyújtott sebesség és sávszélesség iránti megnövekedett keresletet. Az új, alacsonyabb árú termékek bevezetésével a 10G-s Ethernet még több vállalat számára vált elérhetővé.

 

smc10gigabit_.jpg
Az SMC10GPCle-10BT az első 10GBASE-T szerver adapter, amely támogatja az IEEE802.3an szabványt. Az SMC10GPCle-XFP pedig csatlakoztatható XFP modulokat1 kínál (SR vagy LR). Ez a szolgáltatás rugalmasságot biztosít a különböző 10G-s hálózati bővítmények között, miközben 10GbE teljesítményt nyújt 300 m-től (SR) 10 km-ig (LR) terjedő portok közötti távolságban.

 

A PCI Express x8 optimális host bus sávszélességet biztosít, a Plug and Play funkció pedig lehetővé teszi a bináris kompatibilitást mindenfajta adatközponttal és nagy számítási teljesítményű alkalmazással. Továbbá az SMC virtuális NIC támogatása (VNIC) biztosítja a legtisztább és leghatékonyabb módot arra, hogy a hálózati és CPU hatékonyságot maximalizáljuk a virtualizált operációs rendszerek használata során.

Mindkét TigerCard 10G szerver-adapterre jellemző, hogy áramfogyasztásuk ebben a termékkategóriában a legalacsonyabb. Az SMC adapterek ezzel segítik a ma oly problémás hűtésű/tápellátású adatközpontok hőgazdálkodását (termo menedzsment).

A TigerCard SMC10GPCle-XFP és az SMC10GPCle-10BT 682,99 és 1132,99 ajánlott fogyasztói áron kaphatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.