Hirdetés

Új 3D-s monitor az Acertől



|

Az FDR technológiát alkalmazó GR235H 23 hüvelykes panelt kapott.

Hirdetés

Az Acer az európai piac számára mutatta be legújabb 3D-s monitorát, az elegáns és figyelmet felkeltő megjelenéssel rendelkező GR235H-t. A kijelzőbe egy 23 hüvelykes panel került, amely FDR technológiát alkalmaz; ennek köszönhetően a 3D-s tartalmak az egyszerűbb polarizált szemüvegekkel is élvezhetőek.

 

A megjelenítő az Acer 3D Gamer sorozatát bővíti. A LED-es háttérvilágítással rendelkező monitor natív felbontása 1920 x 1080 pixel, válaszideje 2 milliszekundum, kontrasztaránya 100 000 000:1 (dinamikus). Az úgynevezett Adaptive Contrast Management funkció az automatikus kontrasztarány-állítással a mindig éles képről gondoskodik.

 

Az Acer monitorára két HDMI csatlakozó került. A GR235H-re a gyártó két év garanciát vállal. A kijelző ajánlott végfelhasználói ára 222 euró.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.