Hirdetés

Új All-in-One PC a Lenovo-tól



|

A helytakarékos megoldások kedvelői újabb alternatívával gazdagodnak.

Hirdetés

Az iparágon belül immáron második legnagyobbként szereplő gyártó a legújabb all-in-one modelljét a C325 névre keresztelte, mely multimédiás és számításigényes feladatok esetén is megfelelően tud szerepelni. A 20 hüvelykes, LED háttérvilágítású kijelzővel szerelt modell felbontása 1600x900, és opcionálisan kérhetjük érintőképernyősként is.

A C325-öt az AMD Brazos-ra építi a Lenovo, AMD E450 APU-val, mely két darab Bobcat processzort tartalmaz, 1.65 GHz órajellel, melyek mellett a grafikáért egy Radeon 6320 a felelős. Memóriát illetően maximum 8 GB-ban gondolkodhatunk, merevlemez téren pedig 1 TB-ig gerjeszthető a konfiguráció. A hálózati kapcsolatokat Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi szolgálja, de ezek mellett megtalálható a kártyaolvasó, USB 3.0 portok, és nagy érzékenységű webkamera (vicces képeket is tartalmazó szoftverrel).

A Lenovo beépített egy sztereó hangszórót, mely támogatja az SRS Premium Sound-ot, valamint helyet kapott a DVD-író és HDMI kimenet is, amennyiben szeretnénk nagyobb megjelenítőn szemlélni a HD tartalmakat. A Lenovo C325 AIO induló ára 699 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.