Hirdetés

Új AMD CPU - X2 6000+



|

Új processzort jelentett be az AMD asztali gépekbe a felső kategóriában.

Hirdetés

Az Athlon64 X2 6000+-t még be sem jelentette a gyártó, valamely úton-módon máris eljutott egy japán boltba, és legalább két rendszerintegrátorhoz is.



Az új központi egység 3 gigahertzes órajelen működik és két megabájt másodlagos gyórsítótárral szerelték (magonként egy). Natívan támogatja a 800 megahertzes DDR2-es memóriamodulokat is, továbbá 125 Wattos TDP-vel rendelkezik. Japánban egyébként az új modell 700 dollár körüli végfelhasználói áron szerezhető be. A kisebb, 5400+ és 5600+ modellekhez képest, a 6000+ bejelentése is sokat késik. Valószínűleg mindössze annyi történt, hogy az AMD már szállítja az új processzort, csupán nem adott engedélyt partnereinek a hivatalos árusítására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.