Hirdetés

Új AMD és NVIDIA meghajtóprogramok érkeztek



|

A Radeon és a GeForce videokártyákhoz is új, béta driverek váltak letölthetővé.

Hirdetés

Akik mindig a legfrissebb driverekkel akarják használni a videokártyájukat, letölthetik a legújabb, béta meghajtóprogramot, legyen AMD vagy NVIDIA videokártyájuk. Mindkét vállalat új illesztőprogramot tett elérhetővé, nem szabad azonban elfelejteni, hogy nem stabil verziókról van szó, ezért az átlagfelhasználóknak ajánlott lehet megvárniuk a végső, hivatalos kiadást.

 

Az AMD Catalyst drivere CrossFire konfiguráció esetében növeli a teljesítményt a Call of Duty Black Ops 2 esetén, főleg a magas, például 2560 x 1600-as felbontások esetében. Ami az NVIDIA meghajtóprogramját illeti, az 26 százalékos teljesítményjavulást ígér például a CoD Black Ops 2-nél és az Assassin's Creed III-nál is. A Windows 8 esetében a kék képernyőhalált is javították, ami a driver telepítése után jelentkezett.

 

 

Letöltés az alábbi linkeken:

AMD Catalyst Display Driver 12.11 Beta 7

AMD Catalyst Display Driver .NET 4.0-támogatással, 12.11 Beta 7

NVIDIA Verde Notebook Display Driver 310.54 Beta

NVIDIA Verde Notebook Display Driver 310.54 Beta x64

NVIDIA GeForce Display Driver 310.54 Beta x64

NVIDIA GeForce Display Driver 310.54 Beta

NVIDIA GeForce Display Driver 310.54 Beta XP64

NVIDIA GeForce Display Driver 310.54 Beta XP

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.