Hirdetés

Új apróság a Lenovótól



|

Nem csak, hogy apró, de akrobata is: az új X60 Tablet

Hirdetés

Ez a termék az X40 Tablet utódja, hozzá hasonlóan 12,1"kijelzővel rendelkezik, amely igen jó minőségű, 170 fokos betekintési szöggel büszkélkedhet. XGA (1024×768) és SXGA+ (1400×1050) felbontású panelekkel szerelik ezt a modellt. Intel Core 2 Duo és Core 2 Solo processzorok ULV-s változatai kapnak helyet a kis alaplap foglalatában, és összesen 4 gigabájt memóriát képes kezelni, valamint legfeljebb 120 gigabájtos SATA merevlemezt alkalmazhatunk tároló megoldásként.

 

A 802.11b/g és új "n" szabvány mellett ami még érdekesség, hogy opcionálisan rendelkezik egy WWAN, azaz Wireless Wide Area Network modullal, de ezt igazából csak az Egyesült Államokban lehet kihasználni. No és persze az érintőérzékelős képernyő, de ezt a Tablet verzióktól már megszoktuk.

4 és 8 cellás akkumulátorral szerelt modellek is lesznek a kínálatban - utóbbival, és egy Intel Core Solo processzorral akár 7,5 órás üzemidőt is biztosítani tu az X60 Tablet. Az első termékek december elején lesznek kaphatóak, várhatóan 400 000 Ft-tól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.