Hirdetés

Új Asus hangkártyák



|

Az Asustek egy PCI Express és egy USB felületű Xonar hangkártyát jelentett be.

Hirdetés

A két kártya közül a Xonar D2X PCI Express, a Xonar U1 pedig USB felületen keresztül kommunikál a számítógéppel. A D2X modell többek között tartalmazza az úgy nevezett Acoustics Echo Cancellation technológiát, amely visszhangot csökkenti, ezzel javítja az internetes telefonbeszélgetések minőségét. A Xonar D2X-nél érdemes kiemelni, hogy a kártya kiemelkedő, 118dB jel/zaj aránnyal rendelkezik, a ki és a bemeneten egyaránt, ráadásul ezt mind a 8 hangcsatornán képes produkálni.

 

A Xonar U1 egy külső, USB-s eszköz, ez jó választás lehet azok számára, akik noteszgéppel rendelkeznek, illetve akik nem szeretnék, hogy a hangkártyájuk a gépházban "összeszedje" a különféle elektromos zajokat. Emellett támogatja az EAX és a DirectSound szabványokat is, így akár a játékosok érdeklődésére is számot tarthat.

 

 

xonar.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.