Hirdetés

Új asztali PC GeForce GTX280-as grafikus kártyával



|

Masterpiece V960XV1 - "remek" áron.

Hirdetés

 

A Mousse Computer bemutatta legújabb asztali PC-jét, amely a Masterpiece V960XV1 fedőnevet viseli. Az, hogy nevéből adódóan valóban egy remekműről van-e szó, könnyen igaz lehet, hiszen a gép kiváló hardverezettséggel bír.

 

A 3,2 GHz-es Intel Core 2 Extreme QX9770 processzor mellé 4 GB DDR2-es RAM társul, és 1,3 terrabájtnyi tárhely, amelyet SATA csatolófelületű merevlemezen kapunk meg. Az extrák között ott sorakozik a Blu-ray-író és a tizenegy az egyben kártyaolvasó is, de ami még érdekesebb, hogy a gépbe már az NVIDIA GeForce GTX280-as grafikus kártyája került.

 

Az asztali PC-nek rendesen megkérik az árát, ugyanis a jelenlegi információk szerint közel 3500 euróért (~830 000 forint) lehet majd egy ilyen modellhez hozzájutni.

 

v960xv1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.