Hirdetés

Új BenQ fényképezők



|

Két új digitális fényképezőt mutatott be a gyártó.

Hirdetés

A BenQ bemutatta legújabb digitális fényképezőgépeit, a C740i-t és az E820-at. Előbbi 7, utóbbi pedig 8 megapixeles, sok tulajdonságuk pedig közös. Mindkét gép Pentax lencséket kapott, és háromszoros optikai zoomra képes. 2,5 inches LTPS kijelzővel rendelkeznek, SD kártyával bővíthetőek, tudnak videót rögzíteni, továbbá képesek a vörös szem-effektus kiküszöbölésére.

 

benq_cams.jpg

 

A C740i-t PASM technológiával látták el, és maximum 1600 ISO az érzékenysége. Az E820 ezzel ellentétben 1200-as ISO érzékenységgel bír, használható PictBridge módban nyomtatáshoz, és képes 16:9, illetve 3:2 képarányokban dolgozni. Arról nincs információ, hogy mikortól és mennyiért lesz kapható a két készülék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.