Hirdetés

Új BIOS-t kapott a Fatal1ty X79 Champion



|

Az ASRock új BIOS-ának köszönhetően javul a CPU-kompatibilitás.

Hirdetés

Az ASRock új BIOS-frissítést adott ki a Fatal1ty X79 Champion alaplapjához, aminek köszönhetően javul a CPU-kompatibilitás. Ez a verzió javít néhány rendszerhibát, amely egyes processzoroknál fordul elő, illetve azt is, hogy a rendszer nem képes felébredni USB eszközről Windows 7 x64 alatt, GPT módban.

Az új kiadás három módon telepíthető: Windows alól, Instant Flash változatban és DOS-on keresztül. A BIOS flashelésére az egyik legegyszerűbb, de közben leggyorsabb módszer az Instant Flash-sel való frissítés.

Az Instant Flash akkor érhető el, amikor az ASRock boot logójánál F6-ot nyomunk. Az eszköz automatikusan kikeresi a merevlemezeinket, az USB-s meghajtóinkat, stb., majd megállapítja, melyik BIOS-verzió felel meg az alaplapunkhoz. Innentől a flashelés egy kattintás. A játékos gépekhez szánt Fatal1ty X79 Champion legújabb BIOS-a ide kattintva érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.