Hirdetés

Új Bravia LCD HDTV-k



|

Ezúttal a W4000-es szériával bővül a Bravia-család.

Hirdetés

 

A Sony bemutatta a Bravia televíziók legújabb szériáját, amelyet W4000 névre keresztelt. Az új modellek 32, 40, 46 és 52 inches méretekben is elérhetőek lesznek.

 

Az LCD HDTV-k 1080p-s felbontással rendelkeznek, és olyan technológiákkal érkeznek mint a Bravia Engine 2, a Picture Frame Mode, a Bravia Sync, XMB, 24p True Cinema, vagy az USB-s képnézehető.

 

w4000_lcd.jpg

 

A beépített DVB-T tunerrel szerelt televíziók 178-as betekintési szöget engednek. A VGA-port mellett három HDMI-csatolóval is ellátták őket.

 

A gyártó az új HDTV-k megjelenéséről és áráról egyelőre nem közölt információkat, annyi azonban bizonyos, hogy hamarosan kaphatóak lesznek Európaszerte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.