Hirdetés

Új Camileo kamerák a Toshibától



|

Három új modellt dob piacra Európában a japán gyártó.

Hirdetés

 

Az idei CES már lezajlott, a 2009-es CeBIT-re pedig még várni kell. Furcsa mód a Toshiba úgy döntött, nem a két rendezvény valamelyikén, hanem a kettő között mutatja be új digitális kameráit, amelyek az európai piacon jelennek meg - hamarosan érkezik a három új Camileo kamera.

 

Mindhárom modell képes Full HD-s videók rögzítésére (1080p), emelett ugyancsak mind rendelkezik HDMI-kimenettel, így a felvett képanyag akár azonnal megtekinthető.

 

A P30-as változat 128 MB beépített memóriával, valamint SD-kártyahellyel érkezik, a 3 hüvelykes LCD kijelző mellett. A P30 ötszörös optikai zoomra képes. A H20-ról csupán annyit tudni, hogy már csak 2,5 hüvelykes kijelzője van, az S10 azonban még titokzatosabb, ennek részleteit egyelőre nem ismerjük.

 

Az új digitális kamerák várhatóan februárban már kaphatóak lesznek. Az S10 ára 149 euró (43 000 forint), a P30 ára pedig 199 euró (58 000 forint) lesz, míg a H20-ért 249 eurót (72 000 forint) kérnek majd.

 

toshiba_camileo-h20.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.