Hirdetés

Új CPU-hűtők a Cooler Mastertől



|

A gyártó legfrissebb processzorhűtői nagy teljesítményt, ugyanakkor csendes működést is garantálnak.

Hirdetés

A Cooler Master három új processzorhűtővel jelentkezett, amelyek felsőkategóriás teljesítményt, ugyanakkor csendes működést is ígérnek. A Hyper 612 PWM és a Hyper 612S hasonló kialakítást kaptak, mindkettő hat réz hőcsővel rendelkeznek, a hűtőbordák pedig torony alakban rendezkednek el.

 

A két fenti modell speciálisan alacsony fordulatszámú ventilátorokkal is használható a lamellák közötti nagyobb rések miatt, illetve azért is, mert két 120 milliméteres légkavaró szerelhető rájuk. A Hyper 612 PWM két 600-2000 RPM között működő ventilátorral dolgozik, míg a 612S egy darabot kapott, aminek a maximális fordulata percenként 1300. Utóbbihoz egy adapter is jár, amivel a fordulatszám 900-ra csökkenthető.

 

 

A harmadik hűtő a GeminII S524, amely nem a megszokott toronykialakítást nyújtja. Az új megközelítésnek hála a speciális alakú hűtőborda nem csak a processzor hőjét képes elvezetni, de más részeket is hűt, például a memóriamodulokat. Az öt darab 6 milliméteres réz hőcsőhöz egy 44 milliméteres széles alumínium borda kapcsolódik, amely végül 144 milliméterre teljesedik ki, és 120, valamint 140 milliméteres légkavaró is szerelhető rá. Sajnálatos módon a kevésbé hatékony, 12 centiméteres megoldást választották, 800-1800 RPM-es kiadásban.

 

Mindhárom processzorhűtő kompatibilis az Intel LGA 775, 1155, 1366 foglalataival, illetve az AMD AM2(+), AM3(+), FM1 típusú CPU-ival. Egyelőre csak a Hyper 612S-ről ismertek további adatok: szeptemberben kerül a piacra, 45 eurós áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.