Hirdetés

Új CyberPower játék-PC-k Core i5-tel és i7-tel



|

A CyberPower legújabb játékra szánt gépeibe az Intel új Core i5-ös és i7-es processzorai kerülnek.

Hirdetés

 

Ha már egy drága konfigurációról beszélünk, nem rakhatjuk össze az új Intel Core i5 és i7 processzorok nélkül - gondolta a CyberPower, és bemutatta legújabb PC-it. Öt modell van, mindegyik teljesen egyedileg állítható össze, és mindbe az említett processzorok kerülnek, megnövelt órajellel.

 

A Gamer Xtreme 1000-től 5000-ig tartó szériákba Core i5 750 (2,66 GHz), Core i7 860 (2,80 GHz), valamint Core i7 870 (2,93 GHz) CPU-k kerülnek. Alaplap terén a P55-ösökből több választás is lehetséges, például a Gigabyte-tól, ASUS-tól, EVGA-tól, vagy az MSI-tól.

 

A CyberPowerre jellemző módon a kívánt konfigurációt teljesen egyedileg mi magunk állíthatjuk össze a legújabb és egyben legdrágább alkatrészekből, így természetesen igen magas árat kérnek a felsőkategóriás játék-PC-kért. Vigasztaló lehet, hogy a belépőmodell ára "csak" 749 dollár (140 000 forint). 

 

cyberpower-corei7.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.