Hirdetés

Új, E szériás videówalkman a Sony-tól



|

A Sony bemutatta a WALKMAN E-Series-t, amely apró méretekkel rendelkezik, és videót is képes lejátszani.

Hirdetés

 

Vitathatatlan, hogy az OLED Walkman után a Sony médialejátszói közül bármi, ami nem jobb, bizonyos fokig csalódást jelent. Ha valaki azonban nem ragaszkodik az OLED képernyőhöz, annak a most bemutatott E Series is remek választás lehet.

 

Az elsőként Európának szánt WALKMAN E440 apró méretekkel rendelkezik, csupán 9,3 milliméter vastag. 2 hüvelykes, QVGA felbontású LCD kijelzőjén videókat, fotókat is lejátszhatunk, vagy követhetjük a lejátszási listát.  

 

A hangzást a Sony a Clear Stereo és a Clear Bass technológiákkal igyekszik javítani, és nem maradt el az ötsávos kiegyenlítő sem. A zenék, videók és fotók másolása egyszerű, PC-n drag-and-drop stílusban, Mac-en iTunes 8.1-gyel (Content Transfer) működik.

 

Az FM tunerrel is felszerelt lejátszó egy gombnyomásra képes felvenni az éppen hallható adást. Akkumulátora nagy üzemidőt ígér, ugyanis zenéből 30 órát, videóból 6 órát tud egy feltöltéssel lejátszani. Július végétől már kapható, fekete és piros színekben, sajnos az áráról egyelőre nincs információ.

 

sonyeseries-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.