Hirdetés

Új, ellenálló Samsung SD és microSD kártyák



|

Egy teherautót is elbírnak a körömnyi kártyák, nem gond a meleg, a víz és a mágnes sem.

Hirdetés

A Samsung, új SD és microSD memóriakártyái egyrászt ellenállóképességükkel, másrészt villámgyors olvasási sebességükkel tűnnek ki.

 

SD és microSD formátumban, ezen belül Essential és Plus változatban érhetők el a Samsung új memóriakártyái, 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os kapacitással. A gyártó közös tulajdonságukként a kiemelkedő olvasási sebességet - maximum 24 MB/s -, valamint a különlegesen robusztus felépítést emeli ki. Utóbbinak köszönhetően a kártyák akár 24 órányi tengervízben történő áztatást, 50 G-s gyorsulást, -40 és +85 °C-os hőmérsékletet és akár 10 000 gauss erősségű mágneses teret is kibírnak. Pár grammos tömegük ellenére az sem gond, ha egy 1,6 tonnás autó halad át rajtuk.

A Plus-kategóriájú kártyák írási sebessége magasabb, maximum 21 MB/s (Class 10), ami azt jelenti, hogy a legmagasabb SDHC-követelményeknek is megfelelnek, garanciájuk pedig 10 évre szól. Az Essential-sorozat tagjainak írási sebessége maximum 13 MB/s, és a gyártó 5 év garanciát vállal rájuk.

 

 

Az újdonságok mostantól megvásárolhatóak itthon is, a legdrágább, MicroSD Plus kártya 16 GB-os változata 9000 Ft-ért vásárolható meg, az SD Plus 8 GB-os méretben 4000 Ft. Az SD/SDHC változatok például videokamerákban, a MicroSD rendszerű kártyák jellemzően okostelefonokben (pl. Samsung Galaxy) és egyes fényképezőgépekben (pl. Samsung

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.