Hirdetés

Új fejezet az SD kártyák világában



|

A Toshiba piacra dobja SDHC memóriakártyáit.

Hirdetés

A microSD kártyák egyes mobiltelefon tulajdonosok körében már ismerősek lehetnek (Samsung D600, Sony Ericcson W és K sorozat egyes modelljei stb.).



A világ legkisebb méretű SD kártyája negyede a normál méretű SD kártyáknak, azonban a mellékelt adapterrel teljes mértékben kompatibilis a normál méretű SD kártyát használó eszközökkel, vagy kártyaolvasókkal. A Toshiba háromféle tárkapacitással kínálja microSD kártyáit: 256 MB, 512 MB és 1 GB.



Újdonságnak számít a 4 gigabájtos SDHC kártya, mely teljes mértékben megfelel a következő generációs SD kártya szabánynak (SD Memory Card V2.00). Az SDHC sikere abban rejlik, hogy kapacitása 2 gigabájttól egészen 32 gigabájtig terjed, és sebessége Class 4 besorolású, azaz maximális írási sebessége eléri a másodpercenkénti 6 megabájtot.

Az új kártyák megjelenése ősszel várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.