Hirdetés

Új Ferrari notebookok az Acertől



|

Új Ferrari noteszgépek immáron kétmagos AMD Turion X2 processzorral

Hirdetés

Ferrari 5000
Az Acer Ferrari 5000 és Ferrari 1000 elegáns, a forma 1-ben is használt szénszálas borítást kapott, amely alatt a legújabb 64 bites, kétmagos mobil AMD Turion X2 processzor lapul.

"A technológia elengedhetetlen a célok eléréséhez",
nyilatkozta Jean Todt, a Scuderia Ferrari csapatfőnöke. "Hiszünk benne, hogy az innováció folyamatos fejlődéshez vezet, és nagy örömünkre szolgál, hogy egyik szponzorunk ilyen nagy hangsúlyt fektet feljett technológiai megoldások kutatására és fejlesztésére."

Az asztaligép-helyettesítő kategóriába tartozó Ferrari 5000 15,4 hüvelykes kijelzője ellenére könnyű és vékony. A készülék természetesen fekete és Ferrari-piros színű. Az 5000-es modellbe akár 160 gigabájtos merevlemezt és tálcanélküli, duplarétegű DVD-Super Multi meghajtót vagy HD-DVD meghajtót rendelhetünk.

Ferrari 1000
A kisebbik típus a Ferrari 1000 1,7 kilogrammos tömegével az ultrahordozható kategóriát gazdagítja, ennek megfelelően 12,1 hüvelykes szélesvásznú "CrystalBrite" kijelzőt kapott. A Ferrari 1000 érdekessége az ATI RADEON XPRESS 1150 lapkakészlet amely fél gigabájt Hypermemory lefoglalását teszi lehetővé az integrált grafikus mag számára. Az LCD panel tetején megtalálható Acer egyik nemrég bemutatott újítása, az OrbiCam 1,3 megpixeles digitális kamera is.

Mindkét Ferrari modell előtelepített Microsoft Windows XP Home Edition vagy Microsoft Windows Professional Edition operációs rendszerrel kerül forgalomba. Az egyéb telepített szoftverek között találjuk az Adobe Reader, a Norton AntiVirus és a CyberLink PowerDVD vagy a CyberLink Power Producer, az Acer GridVista és az Acer Arcade szoftvereket.

Ferrari 5000

Minden Acer notebookra 1 év szervizgarancia jár (nemzetközi utazógarancia – ITW), ami kibővíthető összesen 3 évre az Acer Advantage szolgáltatással, ez akár a notebook véletlen sérüléseire is biztosítást nyújthat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.