Hirdetés

Új FullHD monitorok a BenQ-től



|

A BenQ ontja magából a FullHD minősítéssel ellátott monitorokat.

Hirdetés

Kevés olyan gyártó van, mely az első 21,5 hüvelykes 1920×1080 képpontos TN+ LCD panelek megjelenése óta annyi változatot csinált volna, mit a BenQ. A jelek szerint továbbra sincs megállás, az ár/érték arány tekintetében kedvező E széria most tovább bővül egy újabb 21,5 hüvelykes modellel, illetve egy 24 hüvelykes monitor is a kínálat része lesz.

 

benq_e2220hd_e2420hd.jpg

 


Az E2220HD és E2240HD típusjelzéssel ellátott monitorok közös jellemzője a minimalista, ám mégis szép dizájn, a vékony fényes fekete káva, a Senseye 3 technológia, az 1920×1080 képpont felbontás, az 1000:1 kontrasztarány és 5 ezredmásodperces válaszidő. A jól elrejtett 2×1,5 wattos sztereó hangszóró mellett az újdonságot a 4 darab USB port, továbbá az analóg, DVI és HDMI 1.3  csatlakozók együttes megléte jelenti, így az új monitorok az E szérián belül a legmagasabb felszereltséggel rendelkeznek. A termékek áráról egyelőre nincs információ, de szállításuk hamarosan megkezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.