Hirdetés

Új gamer billentyűzetet mutatott be a Razer



|

A Razer ügyvezető igazgatója, a Gamescom alkalmából bemutatta a cég legfrissebb gamer klaviatúráját.

Hirdetés

A Gamescom-on egyáltalán nem okozott meglepetést, hogy a Razer ügyvezető igazgatója, Min-Liang Tan egy személyben prezentálta és részletezte a cég új gamer billentyűzetének, a Deathstalkernek a funkcióit. Az elmondottak alapján tudható, hogy a kiegészítő gyártó Ouroboros névre hallgató gamer egere mellé társítja a klaviatúrát, mely egyébként két verzióban, Ultimate és alap variánsban érkezik majd. Mind a két modellre igaz, hogy chiclet stílusú billentyűket kaptak, de kialakításukat tekintve a vaskosabb árcédulával rendelkező nagyobb modell lesz vékonyabb és könnyebb.

 

 

Az alap verzió háromféle háttérvilágítással rendelkezik. Az Ultimate ezen felül megkapta a Razer Switchblade UI-ját (fenti képen a jobb oldalon), melynek az első hányadát 10 programozható LCD gomb alkotja. Ezeket tipikus PC-s használatra, de (nem meglepő módon) akár játékra is be lehet programozni. A gombok továbbra is contextuálisok, így ha valamelyikkel elindítjuk a kalkulátort, az összes többi gombon is valamelyik kalkulátor funkció fog megjelenni.

 

Az LCD gombok alatt kapott helyet az érintős LCD trackpad, mely néhány vezérlő mozdulattól nem riad vissza. A felület nem csak inputként szolgál, hiszen megjelenítheti a Twitter, facebook állapotfrissítéseket, nézhetsz rajta Youtube videókat, böngészhetsz, a támogatott játékoknál információkat mutathat az adott karakteredről, plusz még számtalan más funkció ”kirajzolására” is képes.

 

A játékosok egyéni beállításait, vagyis profilját a Razer új felhőszolgáltatása tárolja, így ha egy másik gép elé ülnének le a billentyűzettel, akkor nem kell újra beállítaniuk a funkciókat, hanem élvezhetik a Plug and Play örömeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.