Hirdetés

Új GeForce alaplap a Zotac-tól



|

A Computex kiállításon mutatkozott be az új NVIDIA alaplap.

Hirdetés

A videokártyákra emlékeztető név ezúttal egy olcsónak ígérkező, "mindent egybe" megoldásokat tartalmazó NVIDIA eszközt takar. A Zotac színeiben útjára induló első GeForce 9300 alaplapról még nem lehet túl sok mindent tudni, az NVIDIA ígérete szerint azonban még a nyáron kiderülnek a pontos részletek.

8307_large_zotac9300.jpg

 


Ami már biztos, hogy ez az első olyan komplett megoldás, ami az NVIDIA több új fejlesztését tartalmazza. A cég már a CES kiállítás óta reklámozza az új technológiákat, mint a Hybrid SLI, a Geforce Boost, és a Hybrid Power. A Hybrid SLI és Geforce Boost technológia lényege, hogy egy alaplapra integrált Nvidia grafikus processzor képes együttműködni egy külső grafikus kártyával, a Hybrid Power pedig arra utal, hogy az alaplapra integrált grafikus vezérlő önmagában is nagy teljesítményre képes.


Az alaplap más kifejezett különlegességet nem ígér, támogat minden jelenlegi Intel processzort, a Core2 Extreme-ig bezárólag, 8 gigabájt DDR2 memóriát képes kezelni, rendelkezik integrált DVI kimenettel, és Micro ATX formátumban lesz kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.