Hirdetés

Új Gigabyte alaplap vízhűtéssel



|

Egyedi megoldással érkezik a P45 Extreme alaplap.

Hirdetés

A Gigabyte jövő hónapban debütáló P45 szériájának Extreme felségjelű tagja, még a megjelenés előtt alapos változtatásokon ment keresztül. A Foxconn Black Op. ellenfelének szánt alaplapról már láthattunk néhány képet keringeni a világhálón, amin feltűnhetett egy hatalmas, függőleges hűtőborda.

gigabyte_p45_extreme_cooling.jpg

 

A fentebb látható képről azonban már könnyen kiderül, mit keres a méretes rézdarab az alaplapon. Jól látható, hogy a Gigabyte mérnökei lecserélték a korai verzióban alkalmazott léghűtést, mégpedig vízhűtésre. Ami nem látszik a képen, az a függőleges hűtőborda másik oldalán található vízbeömlő nyílások tömkelege, melyek tovább javítják az amúgy is szigorú hűtőrendszer hatásfokát.

Az Extreme több más apróságban is eltér a P45 széria többi tagjától, és bár a hivatalos megjelenés nem egészen egy hónapot várat magára, kétséges, hogy az Extreme az elsők között látná meg a napvilágot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.