Hirdetés

Új gyárat nyit az Intel



|

Az új-mexikói gyárban 45 nanométeres processzorok készülnek majd.

Hirdetés

A 45 nanométeres technológiával készülő processzorok fejlesztése és kezdeti gyártási fázisai az oregoni Fab D1D gyárban történik, míg a kezdeti termelés két másik -- jelenleg épülő -- gyárban zajlik majd.

 

Ezek közül leghamarabb, még az idei év végén, a Chandlerben (Arizona állam) található Fab 32 kezdheti meg a termelést, amibe az Intel három milliárd dollárt inversztált. Ezt a gyáregységet követi a 3,5 milliárd dollárt kóstáló izraeli Fab 28, ahol a jövő év első felében kezdődik a tömegtermelés. Ezt a két gyártósort fogja kiegészíteni a már emlíett új-mexikói gyár, ahol 2008. második felében indul a gyártás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.