Hirdetés

Új gyémánt az MSI kínálatában



|

Intel lapkakészlettel szerelt MSI alaplap extrákkal.

Hirdetés

Az MSI sorban dobja piacra az Intel P35 lapkakészlet köré épített alaplapokat, ám a csúcskategóriás Diamondra eddig várnunk kellett. Természetesen a kizárólag DDR3 memóriamodulokkal kompatibilis felsőkategóriás alaplap két extra szolgáltatással is kedveskedik a vásárlóknak, amelyek más gyártók kínálatában egyelőre nem található meg.

 

p35_diamond_k.jpg
 

 

A szolgáltatások listáján szerepel a passzív hűtés -- az MSI Circu-Pipe megoldása -- , Penryn magos Intel processzorok és CrossFire támogatottsága. A Diamond két extrája az integrált Creative Sound Blaster X-Fi Extreme Audio hangkártya és az MSI SkyTel. Az X-Fi hangkártya legegyszerűbb és legolcsóbb változatának (nem az Extreme Music!) integrált változata, mely minden bizonnyal jobb hangminőséget nyújt, mint az eddigi megoldások. Az MSI SkyTellel hozzákapcsolhatjuk hagyományos telefonunkat a számítógéphez, ezáltal Skype telefonként használhatjuk azt.

 

Az alaplap hamarosan Magyarországon is elérhető lesz, bruttó végfelhasználói ára azonban még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.