Hirdetés

Új HD hálózati lejátszó a Verbatimtól: itt a MediaStation HD DVR



|

A megújult MediaStation nem csak lejátszásra, hanem felvételre is alkalmas akár analóg vagy digitális tévéadásból

Hirdetés

 

Már itthon is kapható a Verbatim legújabb multimédiás hálózati lejátszója. A MediaStation HD DVR segítségével közvetlenül az analóg vagy kábeles/műholdas dekóderről, DVD- vagy akár VHS-lejátszóról vehetjük fel, illetve nézhetjük vissza kedvenc filmjeinket, emellett használhatjuk nagy felbontású videolejátszóként, zenehallgatásra és fényképeink tárolására is.

 

 

verbatim mediastation hd dvr dvb-t

 

A beépített tévé-vevőnek köszönhetően kábeltévéről vagy set-top-box-ról és a DVD vagy VHS lejátszóról is közvetlenül vehetünk fel műsorokat. A felvételek célja lehet a beépített merevlemez, memóriakártya (SD, SHDC vagy Memory Stick), usb flash meghajtó vagy külső merevlemez.

 

 

A time-shift funkciónak köszönhetően az adás közben megállíthatjuk és visszatekerhetjük kedvenc tévéműsorainkat. Az eszköz elején található gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel indíthassuk a felvételt, illetve másolhassunk képeket a MediaStation merevlemezére. Ezeket aztán kényelmesen megtekinthetjük a MediaStation HD DVR-re csatlakoztatott tévén, és ha hifit is csatlakoztatunk, akkor a bemásolt zenéket is jó minőségben élvezhetjük.

 

 

verbatim mediastation hd dvr back dvb-t
 

 

 

A MediaStation HD DVR készülék legfeljebb 1080i HD felbontásban képes a tárolt tartalmakat lejátszani az erre alkalmas tévé képernyőjén, HDMI vagy komponens kimenete révén. Az eszköz támogatja az Ethernet és vezeték nélküli (Wi-Fi) hálózatokat, így könnyen csatlakoztatható az otthoni számítógépekhez vagy adattárolókhoz. A specifikációk szerint önállóan lejátssza az AVI, MKV DivX és XviD anyagokat is, viszont a népszerű H.264 kódolás kibontására csak hálózaton át, a PC-re telepített átkódoló szoftver révén képes a készülék.

 

 

A MediaStation HD DV-Rhez mellékelik a Nero Move It Essentials szoftvert, amely segít a lejátszó számára emészthető formátumba konvertálni és egyik eszközről a másikra mozgatni a médiafájlokat.

 

 

Az 1 TB tárolókapacitású MediaStation HD DVR 87.500 Forint, az 500 GB-os verzió 77.500 forintba kerül, míg a vezeték nélküli változatokat 92.100 (1TB) illetve 86.250 forintért (500GB) kaphatjuk meg (ajánlott kiskereskedelmi bruttó árak).

 

Aktuális nyereményjátékunkban megnyerheti a Verbatim MediaStation-t! 2009. szeptember 7-ig küldhetnek SMS-t.

További információ ITT.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.