Hirdetés

Új hibrid géppel készül a Lenovo



|

Egy 12,2 hüvelykes, Windowst futtató hibrid laptop lesz a Miix 510.

Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen lesz a Lenovo legújabb PC-je. Egy hibrid táblagépről van szó, ami a jelek szerint az Acer Switch Alpha 12 nyomdokait követi, vagyis Surface-szerű, tabletként és laptopként is megállja a helyét, de olcsóbb a Microsoft termékénél. 

Hirdetés

A Lenovo közelgő Miix 510-es gépe 12,2 hüvelykes, 1920 x 1200-as felbontású IPS kijelzőt kaphat, lecsatolható billentyűzettel és egy digitális tollal, ami 2048 pontos nyomásérzékenységgel operál. 

A WinFuture szerint több európai áruházban is felbukkant már a hibrid gép, amely mellett 730 eurós árcédula szerepel. 

Ez jóval kevesebb, mint amennyibe a Surface Pro 4 kerül, ráadásul hazánkban az utóbbi hivatalosan nem is kapható, ezért az ára még magasabb. A Microsoft gépéhez a billentyűzetet is külön kell megvenni, míg a Lenovo a tollat és a billentyűzetet is adja a csomagban. 

A Miix 510 Intel Core i3-as, Core i5-ös és Core i7-es Skylake processzorokkal, 4 vagy 8 GB RAM-mal lesz elérhető, a tárhely mérete 128 és 512 GB között változik. 

Mindegyik gép kap 802.11ac-s WiFi-t, Bluetooth-t, 39 Wh-s akkut, USB-C portot és opcionálisan LTE-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.