Hirdetés

Új hibrid merevlemez



|

A Seagate is bejelentette hibrid megoldását.

Hirdetés

A hibrid HD egy merevlemezt és egy flash-memóriát egyesít egyetlen eszközben. A legtöbbet használt adatokat így egy gyorsabb cache-ben érhetjük el, ez pedig gyorsabb rendszerindítást és általános sebességnövekedést jelent. Zárójeles megjegyzés: a technológia az SSD konkurense - hasonló előnyöket kínál.

 

A Seagate Momentus 5400 PSD HDD-t noteszgépek számára fejlesztették ki, és 80, 120 és 160 GB-os változatuk lesz elérhető. Ehhez 256 MB flash-memória társul, további paraméterei pedig: 44 MB/s belső adatátvitel, SATA 1,5 GB/s interfész, illetve 5400 rpm sebesség. Áráról - egyelőre - nem tudni semmit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.