Hirdetés

Új HP kivetítő sorozat



|

A HP bejelentette professzionális xp7000 projektor sorozatát.

Hirdetés

A HP xp7010 (illetve xp7030) éles, maximum 3500 ANSI lumen1 fényerejű képével és gazdag színeivel a nagyméretű osztály- és konferenciatermekben is megnyeri a hallgatóságot. Az opcionális, távolról való menedzsment segítségével minimálisra csökkenthető az üzemben tartással járó munka mennyisége, így az üzemeltetési költségek is csökkennek.

HP xp7010 projektor

A most bejelentett két modell (HP px7010 és px7030) egyaránt DLP technológiára épül és natív XGA felbontásban dolgozik, csupán a hozzá adott készülék garanciában (1 és 3 év) különböznek. Az 3500 ANSI lumen fényerő mellett 2500:1 arányú kontraszttal dicsekedhetnek. 2000 órás lámpa üzemidejük takarékos üzemmódban duplájára növelhető. A mellékelt HP Web Jetadmin biztonsági riasztással segít megvédeni a berendezést a lopástól, szabályozható vele a hozzáférés, és ellenőrizhető az üzembenntartási költség. Opcionálisan megvásárolható a készülékekhez a HP Jetdirect pn1050 hálózati kivetítő menedzser, mellyel egy pontból tarthatunk kézben minden kompatibilis készüléket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.