Hirdetés

Új HyperX RAM-ok érkeztek



|

A FURY és az Impact sorozatok is új memóriákkal frissültek.

Hirdetés

A HyperX a Kingston Technology egyik saját divíziója, és a piac egyik népszerű szereplője a memóriák kategóriájában. Most új modellekkel bővült a kínálatuk. 

Hirdetés

Az egyik újdonság a HyperX FURY DDR3L, amely nagy teljesítményt kínál, alacsony feszültségű modulokkal.

Az 1,35 volton működő memóriák így kevesebb fogyasztást és hőt ígérnek, miközben 1600 és 1866 MHz-es órajelen dolgoznak. 

8 és 16 gigabájtos kitekben, 4 és 8 GB-os modulokkal jönnek, aszimmetrikus fekete hűtőbordával és fekete áramköri lapkával. Takarékos fejlesztési opció lesz ez a széria az alkalmi gamereknek a Skylake-S mellé. 

A másik újdonsága a HyperX-nek az Impact DDR4, ami szintén automatikus tuninglehetőségeket garantál. Nagyszerű újítási lehetőség a meglévő notebookokhoz és mini-PC-khez, ugyanis ezek a SO-DIMM-ek 2133 és 2666 MHz-es órajelek között működnek.

A 8 és 16 GB-os kitek 4 és 8 GB-os modulokból állnak össze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.