Hirdetés

Új Icy Box NAS szerver a RaidSonic-tól



|

Két 3,5 hüvelykes merevlemezt vagy SSD-meghajtót képes befogadni az új hálózati tároló.

Hirdetés

A RaidSonic Európa számára is bemutatta az Icy Box IB-NAS6220-at, amely egy NAS szerver. Az újdonság két darab 3,5 hüvelykes SATA merevlemez vagy SSD-meghajtó számára nyújt férőhelyet. Az otthoni használat igényeit ezzel könnyedén kielégíti.

 

Az új tároló maximálisan 4 terabájt tárhellyel képes megbirkózni, és mindkét meghajtó kulcsos zárral védhető. A tárolószerverben egy 1,2 GHz-en Marvel 6281-es processzor dolgozik, 256 MB RAM és 256 MB flash memória társaságában.

 

A Gigabit Ethernet mellett az Icy Box IB-NAS6220 három USB 2.0-ás portot is kínál, és egy hátsó ventilátort a hűtés érdekében. A RAID O/1 beállításokra képes eszköz egygombos mentési funkcióval is rendelkezik. Meghajtók nélküli ára 170 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.