Hirdetés

Új infók a GeForce 8800GT-ről



|

Részletek egy kiszivárgott prezentációból.

Hirdetés

Vége a találgatásoknak! Egy kiszivárgott marketinges prezentációból a GeForce 8800 GT minden technikai részletre fény derült. Most már biztosan tudható, hogy a 96 shader egységből és 1,2 gigahertzes órajelből szerencsére semmi sem igaz.

 

A végleges specifikációk szerint a TSMC Fab 12 gyártósorán készülő 65 nanométeres 8800 GT G92 kódnevű magja 112 darab 1,5 gigahertzes shader processzort tartalmaz, míg a 256-bites memóriavezérlővel felvértezett kártyárára 900 (1800) megahertzes GDDR3 memóriamodulok kerülnek.

A mag órajelével kapcsolatban annyit tudni, hogy gyárilag 600 megahertzes érték lesz beállítva, ám egyes gyártók kártyái ettől -- leginkább felfelé -- eltérhetnek.

 

A gyártó $199-$249 ajánlott végfelhasználói árat ad meg az új kártyának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.