Hirdetés

Új információk az NV30-ról



|

Az NVIDIA újabb híreket szivárogtatott ki az NV30-as szériáról.

Hirdetés

A két csúcsteljesítményu termék neve GeForce FX 5800 és GeForce FX 5800 Ultra lesz, akárcsak az Ati jelenlegi zászlóshajói esetében a Radeon 9700 és a Radeon 9700 Pro. A két VPU arhitektúrában teljesen meg fog egyezni (ahogy azt a GeForce 3 Ti 200-500 esetében is láthattuk), a jelenlegi információk szerint csak órajelben térnek majd el egymástól.


Az 5800-as csippel szerelt kártyák muködési frekvenciája 400Mhz/900Mhz, míg az 5800 Ultra-é 500Mhz/1000Mhz (VPU/memória) lesz. A két kártya azonos tulajdonságai közé tartoznak a 128 MB memória, a D-Sub, DVI-I és TV kimenetek. A GFX 5800-as VPU-t alacsonyabb muködési frekvenciájának köszönhetoen kisebb teljesítményu hutoeszközzel látják majd el, ami nem kívánatos zajok szempontjából elonyös, ám a tuning kedveloinek igencsak rossz hír lehet.


Megjegyzendő, hogy az információk "félhivatalos" forrásból származnak, így a késobbiekben még történhet bennük változtatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.