Hirdetés

Új Intel alaplapi lapkakészlet



|

Az Intel P35 sikeres indítását követően érkezik a felsőkategóriás X38

Hirdetés

Az Intel X38 hivatalos induló ára jelenleg nem ismert, hivatalos megjelenési dátuma 2007. szeptember 23. Ennek ellenére várhatóan már a hónap elején megjelennek a boltok polcain a Bearlake lapkakészlet család legerősebb tagjának számító X38 köré épülő alaplapok.

 

A Pentium D-vel 2005-ben megjelent Intel 975 Expresst felváltó X38-as lapkakészlet több szempontból is érdekes. Ebben debütál a nagyobb sávszélességet kínáló második generációs PCI-Express, ami természetesen natívan képes a CrossFire számára szükséges két x16 PCI-E foglalat kezelésére -- SLI támogatásra továbbra sem számíthatunk, illetve hivatalosan csak DDR3 memóriák kezelésére képes.

 

A gyártók nemtetszésüket fejezték ki a memóriakompatibilitással kapcsolatosan, ennek eredményeképpen minden bizonnyal megjelennek a kizárólag DDR2, illetve DDR2 és DDR3 kezelésére egyaránt alkalmas alaplapok is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.