Hirdetés

Új Intel grafikus mag Vistához



|

Új, Windows Vistára felkészített grafikus magot fejleszt az Intel.

Hirdetés

Ennek követelménye a DirectX 9.0c és a hardveres Pixel Shader 2.0 támogatás. A jelenlegi tervek szerint a G965 2006 augusztusában fogják útjára indítani, pont egy hónappal később, mint a többi 965-ös lapkakészletet.



Az információk szerint az új grafikus mag natív HDMi (High-Definition Multi-media Interface) támogatással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy valamilyen szinten HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) kompatibilis is lesz. Szintén ismerni fogja az új Clear Video Technology szabványt, amely az Intel által fejlesztett videofeldolgozó motor. Mindezek együtt azt jelentik, hogy várhatóan hardveresen gyorsítással támogatja majd a hamarosan forgalomba kerülő HD-DVD és Blu-ray szolgáltatásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.