Hirdetés

Új kétmagos Lenovo 3000 N100



|

Könnyű és felhasználóbarát a Lenovo új kétmagos laptopja

Hirdetés

A Lenovo 3000 N100 különleges eszközeinek segítségével leegyszerűsíti a számítógép használatát számos biztonsági, karbantartási és rutineljárás automatizálásával.


  • Egy gombos rendszer-helyreállítás, amely támogatja a felhasználót a problémák felismerésében, segítséget nyújt és helyrehozza a vírusok és egyéb káros programok okozta hibákat.

  • Automatikus frissítés, amely program önállóan letölti és telepíti a kritikus frissítéseket a felhasználó által megadott időben, így folyamatosan csúcsteljesítményre képes a számítógép.

  • Könnyű kapcsolódás mind a vezetékes, mind vezeték nélküli hálózathoz, bárhol is jár otthon vagy az irodában.

Az új N100-as Intel Core Duo vagy Solo processzorral kapható, amely képes akár több program — például üzleti alkalmazások és víruskeresők — egyidejű futtatására nagy sebességgel. Az N100-as többféle csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, mint például a beépített 802.11 a/b/g vezetéknélküli LAN, 10/100 Ethernet, illetve egyes modellekben a Bluetooth.

Lenovo 3000 N100
Lenovo 3000 N100

Mindössze 2,5 kilogrammot nyom, 14,1 vagy 15,4 hüvelykes szélesképernyős monitorral rendelkezik, így 25 százalékkal nagyobb látható felületet nyújt például táblázatkezelő programok esetén, vagy DVD-nézéskor. A multimédiás lehetőségek révén, mint például a sztereó hangszórók, a beépített mikrofon — amely a hanganyagok rögzítésére és lejátszására is alkalmas — vagy a CD/DVD író-olvasó vagy DVD író, az N100-as azt az egyre jelentősebb kisvállalkozói réteget célozza meg, akik ugyanazt a számítógépet használják üzleti és magán célokra is.

A fentiek mellett a digitális képek letöltését többféle memóriakártyáról lehetővé tevő 4 az egyben kártyaolvasóval, 4 USB, valamint FireWire és S-Video portokkal rendelkezik. Az opcionális beépített eszközök közül a webkamera mind az üzleti, mind a személyes kommunikációban hasznos lehet, míg az ujjlenyomat-olvasó a jelszavak könnyebb kezelésében segít.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.