Hirdetés

Új kivetítők a Panasonictól



|

A Panasonic itthon is bemutatta a tavalyi év egyik legsikeresebb projektorának a PT-AE100E-nek az idei továbbfejlesztett változatait, a PT-AE200E-t és a PT-AE300E-t.

Hirdetés

A PT-AE200-zal a Panasonic tovább szeretné bővíteni a házimozik piacát. Az új modellek az előd minden már jól bevált funkciójával rendelkezik (valós 16:9-es LCD panel, széles látószögű lencse), de természetesen szolgáltatásainak kínálata bővebb. A 700:1 kontraszt arány sokkal jobb képminőséget eredményez az új optikai rendszernek és az új video áramkörnek köszönhetően. A projektor 6 különböző megjelenítési funkcióval rendelkezik a különböző - sport, film, zene, stb. - típusú képek optimális megjelenítéséhez, ezáltal nem okoz gondot a különböző video források tökéletes élvezete. A könnyű kezelhetőséget hivatott szolgálni az új megvilágított távirányító és a D4 terminál is.



A PT-AE300 az új típuscsalád család professzionális tagja. Célja a tökéletes képminőség, amely még a legkényesebb képi ízlést is ki tudja elégíteni. Az igazi mozik képminőségével vetekedő képet a nagyfelbontású széles (wide) képernyővel (960x540 pixel), ami vetekszik a HDTV-k képfelbontásával, és az egyedülálló finom képsimító technológiával sikerült elérni. Ez a megoldás kiküszöböli a korábbi projektorokra jellemző - a folyadékkristály által okozott - fekete rácsokat a képernyőn. A tökéletes kép beállítására 294 különböző lehetőség áll rendelkezésre, ezáltal biztosan saját izlésének megfelelő képet fog kapni.

Mindkét modell rendelkezik SD kártya olvasóval is, ezáltal a digitális kamerával vagy egyéb eszközzel készített JPEG állókép illetve az MPEG4 mozgókép formátumok is megtekinthetőek, így még több örömet tudnak szerezni tulajdonosuknak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.