Hirdetés

Új korszakot nyithat az LG okosórája



|

Az LG és a Google okosórája egy új videóban reklámozza magát.

Hirdetés

Egy új, 54 másodpercesre nyújtott videó keretében reklámozza a G Watch névre keresztelt okosóráját és annak főbb funkcióit az LG. Ez utóbbiak között megemlíthetjük az Androiddal való kompatibilitást, a karcsú és könnyű kialakítást, a fém házat és azt, hogy egy feltöltéssel egész nap használható az eszköz. 

Hirdetés

A már valóban figyelemreméltó extrák közé sorolhatjuk azt a tényt, hogy a G Watch vízálló, így gond nélkül használható napi szinten is. Sajnos több újdonságot ez a reklámanyag sem fedett fel a Google-lel közösen készített okosóráról, ami Android Wear operációs rendszert futtat majd. 

A Google viselhető eszközökre írt robotos rendszere akár egy teljesen új korszakot is indíthat, amiben az LG-t az ASUS, az HTC, a Motorola és a Samsung is követnék a maguk saját megoldásaival. Maga az Android Wear erősen épít majd a Google Nowra és a hangalapú parancsokra, akárcsak a Google Glass. Az LG G Watch a tervek szerint még június vége előtt kapható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.