Hirdetés

Új, középkategóriás tápok a Zalmantól



|

A Zalman a ZM széria új tagjaival a játékos beállítottságú felhasználókat célozta meg.

Hirdetés

A Zalman bővítette a ZM tápegység-szériáját - az új modellekkel a játékosokat célozta meg, akik középkategóriás PSU-t keresnek, minőségi alkatrészekkel. A ZM500-GT, a ZM600-GT és a ZM700-GT egyike sem moduláris, ellenben mindegyik megkapta a 80Plus minősítést.

 

A 600 és a 700 wattos változat egy lépcsővel jobb hatásfokkal bír, és a 80Plus Bronze kategóriába tartozik. Míg a legkisebb táp két 12 voltos ágat kínál, addig a két nagyobb négy darabot.

 

A hűtésspecialista Zalman mindegyik PSU-ba egy 120 milliméteres ventilátort rakott. A passzív állapotban 1 wattnál kevesebbet fogyasztó tápegységek árai - teljesítmény szerint növekvő sorrendben - 80, 100 és 125 dolláros értékeken alakulnak.

 

Képforrás: Overclockers.ua

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.