Hirdetés

Új, külső Blu-ray-írók a Samsungtól és a Sony-tól



|

Mindkét gyártó új, a BD-R-lemezek 6x-os írására képes, és elegáns külsővel rendelkező íróval jelentkezett.

Hirdetés

A Samsung legújabb külső Blu-ray-írója egy meglehetősen vékony, ezáltal könnyen hordozható ODD, amely az SE-506AB kódnevet kapta. Az USB-n csatlakozni képes író karcálló bevonatot kapott, ami jól is jön neki, hiszen fényes fekete a külseje.

 

A Samsung alacsony fogyasztású írója az alábbi sebességekkel képes adatokat rögzíteni: BD-R és BD-R DL 6x, BDXL 4x, DVD-R/+R és DVD+RW 8x, DVD+R/-R DL és DVD-RW 6x, valamint DVD-RAM 5x. Az SE-506AB ára 140 dollár.

 

 

 

A Sony Optiarc által bemutatta újdonság még ebben a hónapban megérkezik az európai boltokba. A szintén külső meghajtó mindössze 19 milliméter vastag, és csupán 330 grammos. A BDX-S600U 5,8 MB buffer memóriával rendelkezik, és két USB 2.0-ás kábele van.

 

A BDX-S600U írásai specifikációi: 6x BD-R és BD-R DL, 4x BD-R XL (három- és négyrétegű lemezek), 2x BD-RE, 8x DVD-R/+R és DVD+RW, 6x DVD-R/+R DL és DVD-RW, 5x DVD-RAM, 24x CD-R, valamint 16x CD-RW. A BDX-S600U a CyberLink Media Suite szoftvercsomagjával karöltve érkezik a boltokba.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.