Hirdetés

Új Lenovo munkaállomások üzleti célra



|

A gyártó kínálata a ThinkStation E30-cal és a ThinkCentre M81-gyel bővült.

Hirdetés

A Lenovo két új, üzleti felhasználásra szánt munkaállomást is bemutatott, amelyek tovább bővítik termékpalettáját. Az E30 személyében megérkezett a ThinkStation E20 utódja, illetve a kompakt méretekkel rendelkező ThinkCentre M81 is, amely toronyházban és SFF kialakításban is létezik.

 

Az M81 várhatóan április végén kerül a piacra, 599 dolláros áron. Sandy Bridge-alapokra épít, maximálisan egy 160 GB-os SSD-meghajtóval, Intel HD vagy AMD Radeon grafikus vezérlővel. Az USB csatlakozók mellett megtaláljuk az úgynevezett RapidBoost technológiát, illetve a géphez járó Windows 7 operációs rendszert.

 

Ami a ThinkStation E30-at illeti, a tervek szerint májusban érkezik meg a boltok polcaira, 629 dolláros áron. Ebbe a munkaállomásba másodikgenerációs Intel Core processzor kerül, illetve ugyanolyan SSD-meghajtók közül lehet majd válogatni, mint az M81 esetében. USB 3.0 port szintén van, grafikus vezérlés terén azonban csak az NVIDIA Quadro és NVS megoldásai közül lehet választani.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.